AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters dönmüş ayak görmek

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kendisini yıpratacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, barış için adım atacağına inanılır.

Kahve falında ters dönmüş ayak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ters kadın görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ayakları ters insan görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yokluk içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ters ayak görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Kahve falında ayağını ters görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir