AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı kazımak

Kahve falında mezarı kazımak

Kahve falında mezarı kazımak gelirinin giderinden fazla olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, onları koruyup kollayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı kazımak gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarı kazımak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaş kazımak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını kazımak çok zor bir yoldan geçeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçı kazımak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, gerekirse özür dileneceğine delalet eder.

Kahve falında duvarı kazımak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kazımak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında duvar kazımak inancının zayıflayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında kaşları kazımak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir