AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kazımak

Kahve falında saçlarını kazımak

Kahve falında saçlarını kazımak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kazımak gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının saçını kazımak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında saç kazımak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saçı kazımak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını kazımak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçları kazımak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kazımak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kazımak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir