AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları kazımak

Kahve falında kaşları kazımak

Kahve falında kaşları kazımak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kişinin rahat nefes alacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında kaşları kazımak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaşları kazımak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş kazımak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum kazımak gönül gözünün açılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak yetki sahibi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek işlerin günden güne açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ağaca isim kazımak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında duvar kazımak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında kafayı kazımak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir