AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kazımak

Kahve falında saçını kazımak

Kahve falında saçını kazımak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kazımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında saçları kazımak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kazımak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kazımak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, bereketli yağmurlara işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kazımak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalettir.

Kahve falında saç kazımak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, işlerinin çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazımak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını kazımak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir