AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kazımak

Kahve falında kaş kazımak

Kahve falında kaş kazımak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kaş kazımak gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında kaşları kazımak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş kazımak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulur.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum kazımak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını kazımak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kendini bunu başaracağına inanılır.

Kahve falında saçları kazımak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kazımak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında diş kazımak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir