AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kazımak

Kahve falında saçı kazımak

Kahve falında saçı kazımak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında saçı kazımak gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında saçı kazımak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kazımak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını kazımak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kazımak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kazımak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kazımak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kazımak zor zamanlar geçireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir