AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı açık görmek

Kahve falında mezarı açık görmek

Kahve falında mezarı açık görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, evlerin ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarı açık gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlığı açık görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı açık görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezar açık görmek kısmetinin açık olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir