AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı açık görmek

Kahve falında mezarlığı açık görmek

Kahve falında mezarlığı açık görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, olumsuz haberler alacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı açık gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı açık görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında üstü açık mezar görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık mezara girmek zor günlerin biteceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar açık görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında açık boş mezar görmek onlara karşı zafer kazanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir