AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzeri açık mezar görmek

Kahve falında üzeri açık mezar görmek

Kahve falında üzeri açık mezar görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına tabir olunur.

Kahve falında üzeri açık mezar gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında açık boş mezar görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulur.

Kahve falında açık mezara girmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstü açık mezar görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek büyük problemler yaşanacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını açık görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir