AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın açık olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstü açık mezar görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığı açık görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir