AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar açık görmek

Kahve falında mezar açık görmek

Kahve falında mezar açık görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar açık gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında mezarı açık görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık mezara girmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek çok iyi şeylere, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında üstü açık mezar görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açık görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir