AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezarını açık görmek

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kazancını çoğaltacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rızkının bollaşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün mezarını açık gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık mezara girmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstü açık mezar görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı açık görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında açık mezara düşmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir