AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık mezar görmek

Kahve falında ağzı açık mezar görmek

Kahve falında ağzı açık mezar görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı açık mezar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzı açık çanta görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık uyumak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık makas görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzı açık balık görmek adını herkese duyuracağına, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir