AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık ve boş mezar görmek

Kahve falında açık ve boş mezar görmek

Kahve falında açık ve boş mezar görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, bir sebeple çok üzüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında açık ve boş mezar gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında açık boş mezar görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kederleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek tüm arzularının yerine geleceğine, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık mezara düşmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir