AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında elinden ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Kahve falında elinden ateş çıktığını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden yılan çıktığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bereketli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden birşey yemek çok büyük ses getireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir