AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, rakiplerine yenileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözde far görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Kahve falında gözde çıban görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözde arpacık görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözde kirpik görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde mavi far görmek sorunların çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında gözde sivilce görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir