AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazancının günden güne artacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmanız durumunda problemleri engelleme veya çalışmalarınızın sonuçlarını alma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak umutsuzluk yaşanacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir