AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak zarar edeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak refaha erileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işarettir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmaya çalışmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir