AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, darp edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak kem gözlere gelineceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir