AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında merdiven çıkmaya çalışmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir