AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük bir yenilgi alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir