AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, herkesin önünde olacağına işarettir.

Kahve falında sudan çıkmaya çalışmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir