AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hane içine ay doğacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yukarı çıkmaya çalışmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan çıkmaya çalışmak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet eder.

Kahve falında tepeye çıkmaya çalışmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Kahve falında merdiven çıkmaya çalışmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir