AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi kayba uğrayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Kahve falında ağaca çıkmaya çalışmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa çıkmaya çalışmak çok büyük çalışmalara girileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkmaya çalışmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir