AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyattan çıkmak

Kahve falında ameliyattan çıkmak

Kahve falında ameliyattan çıkmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, olumsuz haberler alacağına, şifa bulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyattan çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında ameliyattan çıkmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat yaptığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ameliyat önlüğü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında ameliyatta olmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin ameliyat olduğunu görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyata hazırlandığını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir