AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağıma düşüp çıkmak

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, düşünmeden hareket edeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili bazı konuların da boş verilmemesi gerekiyor.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında lağımdan çıkmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin lağıma düştüğünü görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elindekileri de kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşen birini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında lağım fareleri görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında lağım görmek işlere nazar değeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak sorunların çabucak atlatılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir