AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan bir şey yemek

Kahve falında mezardan bir şey yemek

Kahve falında mezardan bir şey yemek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan bir şey yemek gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında mezardan bir şey yemek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında mezara bir şey gömmek keder yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan bir şey almak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek yeni şeyler keşfedeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek kazancın katbekat arttırılacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir