AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde bir şey aramak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, başarıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda bir şey aramak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında kaybettiği şeyi aramak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyini aramak kendisine olan güveninin azalacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi aramak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan bir şeyi aramak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir