AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hak yoluna döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendi geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulur.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak istediği noktalara geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak rızık eksikliği yaşayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir