AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulur.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek güzel bir haneye sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında unutarak orucu yemek özlemelerin son bulacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orucu unutup yemek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında unutup oruç yemek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yemek ziraat ve harmandan fayda görmeye, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir