AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan bir şey almak

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak çok büyük ses getireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bolluğa kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, düzenin kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında mezara bir şey gömmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey almak yaşadığı yerden uzak kalacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan bir şey yemek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulur.

Kahve falında tatlı bir şey görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında fareye benzer bir şey görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir