AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, borçların artacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek rakiplerini alt edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken portakal yemek atılacak adımların boşa çıkacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir