AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara bir şey gömmek

Kahve falında mezara bir şey gömmek

Kahve falında mezara bir şey gömmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında mezara bir şey gömmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında mezara bir şey gömmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi gömmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey gömmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi mezara gömmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında mezara bişey gömmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Kahve falında mezara bebek gömmek kazancının da azalacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini mezara gömmek maddi olarak çok rahat olunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir