AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan bir şey almak

Kahve falında mezardan bir şey almak

Kahve falında mezardan bir şey almak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, bunalacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey almak gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezardan bir şey almak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak ileride saygın bir kimse olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına inanılır.

Kahve falında mezardan bir şey yemek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara bir şey gömmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan bir şey almak zafer elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeylerden kaçtığını görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli aynı şeyi görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir