AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli çiçek toplamak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendini bunu başaracağına işarettir.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek topladığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir