AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak

Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak

Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ceviz toplamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz fındık toplamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak kendi işini açacağına, kendisini ona adayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde ceviz toplamak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir