AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda et görmek

Kahve falında mezarda et görmek

Kahve falında mezarda et görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, deniz aşırı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda et gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezarda et görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta et görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek hayatın pahalılaşmasına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında su dolu mezar görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendi boş mezarını görmek sevinç dolu haberler alacağına, üzüntülerini bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar soymak işlerin büyük başarılar getireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir