AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu mezar görmek

Kahve falında su dolu mezar görmek

Kahve falında su dolu mezar görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu mezar gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezarı su dolu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu mezar görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu mezarı açmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında dolu mezar görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sorunların tarihe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu mezar kazmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir