AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi boş mezarını görmek

Kahve falında kendi boş mezarını görmek

Kahve falında kendi boş mezarını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işyerini kapatacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi boş mezarını gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Kahve falında boş mezarın içine girmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında boş mezara girmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş mezar taşı görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında boş mezara görmek sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş mezara yatmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir