AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulur.

Kahve falında mezarda dua ettiğini gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek yüksek mevkilere getirileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta dua etmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarın başında dua okumak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlara dua okumak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında babasının mezarında dua etmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık görüp dua etmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir