AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek karanlıkların aydınlanacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında dua okumak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işarettir.

Kahve falında mezara dua okumak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda dua okumak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir mezarda dua etmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlara dua etmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlara dua okumak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir