AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta et görmek

Kahve falında mezarlıkta et görmek

Kahve falında mezarlıkta et görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta et gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta et görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bolluk içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda et görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında bebek mezarlığı görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan geçtiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında derin mezar görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir