AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar soymak

Kahve falında mezar soymak

Kahve falında mezar soymak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar soymak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında mezar soymak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma soymak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kelle soymak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret eder.

Kahve falında elin derisini soymak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç soymak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında balık derisini soymak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü soymak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında fıstık soymak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir