AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstsüz dolaşmak

Kahve falında üstsüz dolaşmak

Kahve falında üstsüz dolaşmak içsel güvensizliklerinize, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstsüz dolaşmak gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında üstsüz dolaşmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehirde dolaşmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında evden eve dolaşmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebekle dolaşmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mağaza dolaşmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterle dolaşmak geçim derdine düşmeyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir