AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini diri diri gömmek

Kahve falında kendini diri diri gömmek

Kahve falında kendini diri diri gömmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kendini diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diri diri birini gömmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı diri diri gömmek dertleşerek moral bulacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diri gömmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına inanılır.

Kahve falında diri birini gömmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini diri diri gömmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir