AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta çeşme gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında mezarda çeşme görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek keyfin kaçacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden süt akmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köy çeşmesi görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir