AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşme kapatmak

Kahve falında çeşme kapatmak

Kahve falında çeşme kapatmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme kapatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme kapatmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında az akan çeşme görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su içmemek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir