AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir araya geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek rahatın ve konforun geleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yerden ateş çıktığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan ateş çıktığını görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden ateş çıktığını görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Kahve falında vücuttan ateş çıktığını görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde ateş çıktığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir