AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara yeşillik dikmek

Kahve falında mezara yeşillik dikmek

Kahve falında mezara yeşillik dikmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, rahata ereceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara yeşillik dikmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında mezara yeşillik dikmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bunalacağına yorulur.

Kahve falında mezara menekşe dikmek ününü ülke dışına taşıyacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek kazancındaki verimliliğin artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara soğan dikmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, beddua ve ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir